Viva Los Musicales door Young BOV

In de prachtige stad Buenos Aires wordt een heel bijzondere wedstrijd georganiseerd. Talentvolle jongeren van over de hele wereld komen samen om in een grote musicalshow te strijden om de titel ‘Beste musicaltalent van de wereld’.

Tijdens de voorstelling volgen we niet alleen de deelnemers op weg naar de grote show, maar krijgt het publiek ook een kijkje achter de schermen bij de organisatie. Met name de productieleider blijkt minder stressbestendig dan goed is voor de productie…

Young BOV brengt dit jaar een splinternieuwe, eigen musicalshow! Een voorstelling met bekende en minder bekende musicalnummers in een nieuw verhaal. Young BOV, gestart in 2022, is een initiatief voor de jeugd onder de vlag van Stichting BOV. Young BOV biedt jong musicaltalent tussen 11 en 18 jaar de kans om op een hoger niveau en met deskundige artistieke begeleiding een musicalproductie neer te zetten. In 2023 maakte Young BOV haar debuut in theater De Maagd met twee voorstellingen van de juniorversie van The Addams Family.

Artistiek team

Het artistiek team van Young BOV bestaat dit jaar uit:

Marcel van As
Regisseur, artistiek leider, schrijver

Monique Jimkes
Zang, muzikale leiding

Jessica van de Kasteele
Choreografe

Lotte van Terheijden
Danscoach, productie-assistent

Anniek Goorden
Repertoire, productiebegeleiding

Cast en Artistiek team Young BOV

Speeldata & locatie

Dinsdag 19 maart
Première
19:30 uur  
Zaterdag 23 maart 14:00 uur  

 

Locatie

Theater De Maagd

Grote Markt 32
4611 NT Bergen op Zoom