De BOV brengt jaarlijks op het hoogste amateurniveau een aansprekende musical. In de loop der jaren heeft de BOV een reputatie opgebouwd met imposante, visueel aantrekkelijke decors. Bij de laatste Amateur Musical Awards mochten we zelfs een award in ontvangst nemen voor Beste vormgeving/toneelbeeld voor onze musical Aida.

In 2023 presenteren we de Broadway-musical The Addams Family, waarvoor onze decorbouwploeg vanaf september weer aan de slag gaat. Ter versterking van de ploeg zijn we op zoek naar

Medewerker(s) decorbouw

Taakomschrijving
De decorploeg bouwt van september tot en met maart op maandagavond en zaterdagochtend bij Curio Eventum in Bergen op Zoom. In de weken na de vastenavend wordt het decor voor opbouw getransporteerd naar theater De Maagd. Daags na de laatste voorstelling wordt het decor afgebroken en teruggebracht naar Eventum. Tijdens de voorstellingen is de decorploeg medeverantwoordelijk voor het wisselen van decor(stukken). De decorploeg bestaat momenteel uit 7 medewerkers en een meewerkend voorman/coördinator. Decorbouw valt onder de eindverantwoordelijkheid van de productieleider.

Wij zoeken iemand die

  • beschikt over technisch inzicht en graag klust;
  • van september t/m maart beschikbaar is op maandagavond en/of zaterdagochtend (in overleg);
  • graag onderdeel uitmaakt van een team;
  • flexibel is

Kunnen we op en mét jou bouwen?
Stuur een e-mail met korte motivatie naar ilse@stichtingbov.nl o.v.v. Medewerker decorbouw. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met onze productieleider Willem Mathijssen (06 – 51 36 36 05).