Enkele dagen na de laatste voorstelling van Oliver! heeft Stichting BOV haar productie voor 2023 bekendgemaakt: de Broadway-musical The Addams Family. De productie zal van 24 maart tot en met 2 april 2023 te zien zijn in theater De Maagd in Bergen op Zoom.

Met een spannende, sfeervolle video (te bekijken via deze link: https://youtu.be/7nMx2npAsL8) werd de nieuwe productie enkele uren na de laatste voorstelling van Oliver! al aan de cast en crew gepresenteerd. Al weken gonsde het van de mogelijke titels die – niet toevallig – muzikaal in de video zijn verwerkt. Enkele dagen later werd de video ook via social media verspreid, met een hoop enthousiaste reacties tot gevolg.

Regisseur Niels Jacobs is erg enthousiast over de nieuwe titel. “De musical zit vol met zwarte humor, gepassioneerde dansen en komische ontmoetingen. De swingende en bombastische muziek van musicalcomponist Andrew Lippa maakt van deze voorstelling een uitdaging op alle fronten. Het uitgesproken thema biedt bovendien qua vormgeving heel veel nieuwe mogelijkheden. Als artistiek team zijn we ervan overtuigd dat we met deze vernieuwende keuze een hele mooie titel aan het BOV-repertoire gaan toevoegen!”.

In de musical The Addams Family – die in 2010 op Broadway in première ging – staat de excentrieke familie Addams centraal. Een familie die houdt van alles dat duister en macaber is en zich niet beseft dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden. Als hun dochter tot ieders verbazing verliefd wordt op een ‘doodnormale’ jongen krijgt hun leven een verrassende wending en wordt de hechte familieband op de proef gesteld…

The Addams Family door Stichting BOV is van 24 maart tot en met 2 april 2023 te zien in theater De Maagd in Bergen op Zoom.