Steun de BOV

Om ieder jaar onze musical op de planken te brengen is geld nodig en dat kan niet zonder de sponsoren en acties.

Alle kleine beetjes helpen en soms is het makkelijker om iets bij te dragen dan het lijkt. Kijk hieronder in de diverse sponsoracties hoe je zelf een bijdrage kunt leveren aan onze productie AIDA.

Boek het BOV Kerstkoor

Ook dit jaar treedt het BOV Kerstkoor weer op en wel met een vernieuwd repertoire! Het is te boeken voor allerlei gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, evenementen, winkels, ijsbanen, noem maar op! Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier van deze website.

Koop een lot van de Grote Clubactie

Op 12 december 2019 vindt de trekking plaats van de Grote Clubactie loterij. De hoofdprijs is € 100.000,-! Maar we zijn ook andere mooie prijzen, zoals een gloednieuwe Volkswagen Up of een reischeque t.w.v. € 2.500,- !

Voor slechts € 3,- heb je al een lot! Bestel je loten eenvoudig bij een BOV-lid, of via de website: https://toolbox.clubactie.nl/actie/StichtingBOV

Bestel online via SponsorKliks

Wanneer je iets online koopt, een vakantie boekt of een (zorg)verzekering afsluit, kan het goed zijn dat je de BOV kunt helpen via SponsorKliks.

Hoe werkt het?

Of download de handige plugin voor Google Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/bov-sponsorkliks/ekdificedgonaiampiekkdgheogdkeme
Dan word je er automatisch aan herinnerd wanneer je de BOV kunt steunen.

Word Vriend Van

Word een Vriend Van de BOV en profiteer ieder jaar van vele extra’s, waaronder korting op de voorstelling!