Steun de BOV

Om ieder jaar onze musical op de planken te brengen is geld nodig en dat kan niet zonder de sponsoren en acties.

Alle kleine beetjes helpen en soms is het makkelijker om iets bij te dragen dan het lijkt. Kijk hieronder in de diverse sponsoracties hoe je zelf een bijdrage kunt leveren aan onze producties.

BOV-wijn

Wat is er nou lekkerder dan iets goeds doen? Iets goed doen én iets lekkers drinken of weggeven, natuurlijk! Ook dit jaar verkopen we weer BOV-wijn via onze webwinkel. Geheel in het thema van ‘The Addams Family’ verkopen we de rode wijn ‘Bloedrood‘ en de witte wijn ‘Lijkwit‘. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Koop een lot van de Grote Clubactie

Op 7 december 2022 vindt de trekking plaats van de Grote Clubactie loterij. De hoofdprijs is € 100.000,-! Maar er zijn ook andere mooie prijzen, zoals een gloednieuwe Skoda Kamiq of een keukencheque t.w.v. € 10.00,- !

Voor slechts € 3,- heb je al een lot! Bestel je loten eenvoudig bij een BOV-lid, of via de website: https://lot.clubactie.nl/lot/stichting-bov/471520

Bestel online via SponsorKliks

Wanneer je iets online koopt, een vakantie boekt of een (zorg)verzekering afsluit, kan het goed zijn dat je de BOV kunt helpen via SponsorKliks.

Hoe werkt het?

Of download de handige plugin voor Google Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/bov-sponsorkliks/ekdificedgonaiampiekkdgheogdkeme
Dan word je er automatisch aan herinnerd wanneer je de BOV kunt steunen.

Word Vriend Van

Word een Vriend Van de BOV en profiteer ieder jaar van vele extra’s, waaronder korting op de voorstelling!