Maandag a.s. is het zover! De 5e editie van het Amateur Musical Awards gala in het Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam.

Afgelopen weekend waren de repetities in de studios van Stage Entertainment in Amsterdam. ‘s Ochtends waren onze genomineerden solisten Jos, Marcel, Annemarie en Albert-Jan al aanwezig om hun medleys met de andere genomineerden te repeteren. In de middag sloot de rest van de cast aan om de optredens voor de categorieën ‘Beste Ensemble’ en ‘Beste Musical’ te repeteren.

Dirigent Gerbrand van Kolck nam de zangstukken door en zette daar nog wat puntjes op de i. Daarna werd onder leiding van regisseur Bernd Duenk de staging gedaan. Na deze intensieve repetities was het weer tijd om huiswaarts te keren. We zijn er klaar voor!

Het ensemble luistert naar de aanwijzingen van regisseur Bernd tijdens de repetities.

Op naar Rotterdam!

Deze zondagavond staat de orkestrepetitie gepland. Op het podium van het Nieuwe Luxor Theater repeteren alle solisten en ensembles hun optredens in combinatie met het Grand Circle Orchestra.
Maandag overdag is de generale repetitie waarbij de hele show van voor tot achter wordt doorgenomen met alles er op en er aan. En ‘s avonds is het dus ‘voor het echie’!

Wij hebben er al heel veel zin in en vinden het ontzettend spannend. En wat de uitslag ook mag zijn: we gaan er met iedereen sowieso een grandioos feest van maken!

Iedereen die ons vanaf thuis wil aanmoedigen kan maandag 18 november vanaf 19:15 het gala live bekijken via deze YouTube-link:

Lees ook: “AIDA genomineerd voor 7 Amateur Musical Awards”