Maandagavond is officieel het BOV-seizoen van start gegaan! De cast en crew kwamen bijeen om de aftrap te nemen. Het Artistiek Team had het de afgelopen weken maar druk met de verschillende kinder- en rol-audities.

Kleine auditantjes
In twee rondes hebben meer dan 60 kinderen uit de regio de afgelopen weken auditie gedaan. Daarvan blijven er uiteindelijk 24 over, waaronder 2 Olivers en 2 Linke Glippers. Bekijk in het filmpje hieronder hoe deze kinderaudities zijn verlopen.
Welke kinderen door allebei de auditie-rondes zijn gekomen laten we binnenkort weten met het bekend maken van de volledige cast.

Een kijkje bij de kinder-audities van Oliver!

Ook voor de leden was het spannend. Vorige week maandag en dinsdag waren de groeps- en rolaudities voor de diverse mannen- en vrouwenrollen in Oliver! Na lang vergaderen en wat call-backs, heeft artistiek de volwassen cast samen kunnen stellen. Nog een week en dan weten we wie wat gaat spelen!

Aspirant-leden
Voor de vakantie al waren de audities voor nieuwe leden. Daar zijn de volgende 6 aspirant-leden uit gekomen:

  • Patrick van den Dorpel
  • Jeroen Hendrickx
  • Amber de Rooy
  • Liselotte Bernaards
  • Lotte van Terheijden
  • Marleen de Witte

Met de kick-off kwamen ze voor het eerst samen met de andere BOV-leden.
In de video hieronder stellen ze zich aan je voor:

Tijdens de kick-off werd iedereen opgewarmd voor de repetities door alvast met de disciplines zang, dans en spel aan de slag te gaan. Daarvan zul je snel meer zien via Facebook, Instagram en YouTube. Zorg er dus voor dat je ons volgt, dan blijf je altijd op de hoogte!

Allemaal hebben we ontzettend veel zin in dit nieuwe seizoen en kunnen niet wachten op de rolverdeling, ontmoeting met de kindercast en eerste scriptlezing!

Uiteraard was onze hoffotograaf Dick Vermaas aanwezig om de start van ons seizoen vast te leggen: