Bij de traditionele ‘Lintjesregen’ op de dag voor Koningsdag, hebben in Bergen op Zoom vanochtend in totaal 13 Bergenaren deze onderscheiding mogen ontvangen, waaronder onze secretaris Ilse Mertens.

En dat vinden we zeer terecht! Want naast dat ze al sinds 2007 niet meer weg te denken is bij de BOV, was ze vanaf 1996 ruim 10 jaar secretaris van Stichting Poptocht en trekt ze al ruim 30 jaar als vrijwilliger de kar voor personeelsvereniging De Kolf van Cargill, het bedrijf waar zij werkzaam is. Tevens verving ze haar overleden moeder gedurende 13 jaar als Zesde Vreugd in de Maria-Ommegang en liep ze 8 jaar voor de Incasso Burgerij langs de deuren voor de Stichting Vastenavend.

In haar functie als secretaris is ze verantwoordelijk voor het verwerken van ingekomen stukken, de verslaglegging van vergaderingen, de interne communicatie en nog veel meer! Dat doet ze allemaal met veel passie en plezier. Daarnaast typeert zij zich vooral door haar medemens- en ‘moederlijk’ gevoel voor het welzijn van onze leden en het belang van de vereniging, zonder op de voorgrond te willen staan: zichzelf daarbij geheel wegcijferend. Zo is ze ‘s maandags op iedere repetitieavond te vinden en blijft dan altijd nog hangen voor de borrel achteraf. Kortom: een vrouw die met haar vrijwillige tomeloze inzet en loyaliteit een enorm hart voor de BOV heeft. Proficiat Ilse!