Gisterenavond vond de Kick Off plaats voor ons nieuwe seizoen. De aftrap had een extra feestelijk tintje want dit jaar vieren we het 65 jarig bestaan.
Fotografie: Dick Vermaas

Aan het begin van de repetitie stelde onze regisseur Diemer van Wijk de cast en de crew voor aan de nieuwe aspirantleden Rodney den Broeder, Karlijn Brouwers, Ben Broek en Eva Dierikx. Binnenkort zullen we ze aan je voorstellen op onze website.
Tevens heeft het artistiek team Martijn Hendrickx verwelkomd als nieuwe assistent-regisseur.

Tijdens de eerste repetitie werden de eerste tonen en danspassen aangeleerd door het artistiek team en met veel genoegen sneed onze voorzitter Rob van den Aarsen de taart aan. Deze had de vorm van een pyramide en is een directe verwijzing naar de musical AIDA.

AIDA de musical

Deze Disneymusical, die geschreven is door Elton John en Tim Rice, is gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige opera van Giuseppe Verdi en een libretto van Antonio Ghislanzoni. AIDA speelt zich af in het Egypte van de farao’s, dat in strijd is met het buurland Nubië. Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep vrouwen gevangen waaronder de beeldschone AIDA. Radames weet dan nog niet dat AIDA de dochter van de Nubische koning is. Wel is hij op slag onder de indruk van haar. Hij schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris. Wat niet mag, gebeurt toch: AIDA en Radames worden hopeloos verliefd op elkaar.

Première

AIDA beleeft haar première is op vrijdag 5 april 2019. Meer info over de musical en over ons vind je op deze website. Binnenkort volgt er meer informatie over de start kaartverkoop. Houd onze Facebook-pagina en Instagram-account dus goed in de gaten!
En vergeet niet jezelf te abonneren op ons YouTube-kanaal, want ook dit jaar gaan we weer uitgebreid vloggen.