De temperatuur zakt, de dagen worden korter en de haardjes gaan weer aan. De winter is in aantocht, en daarmee ook de gezellige feestdagen! Het kerstrepertoire is daarom weer van de plank gehaald en afgestoft, zodat wij BOV-ers uw kerst-event kunnen opluisteren!

Met klassiekers als “Let it snow”, “Last Christmas” en “Jingle Bells” geven wij met ons BOV Kerstkoor uw kerstfeest het sfeertje dat het nodig heeft. We treden op in verzorgingstehuizen, verpleeghuizen, restaurants of tijdens kerstfeesten op het werk. Ook op de winkelvloer of in winkelcentra kunnen wij ons muzikale steentje bijdragen aan het ultieme kerstgevoel.

Wilt u ons boeken of eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze coördinator André Verstijlen via kerstkoor@stichtingbov.nl.