Het hoge woord mag eruit, onze nieuwe titel is bekend! 

Van 27 maart tot en met 5 april 2020 spelen wij de hitmusical Oliver!, het klassieke Dickensverhaal in een musicaljasje. 

Een nieuwe uitdaging 

Na het succes van AIDA gaan we een nieuwe uitdaging aan met de all time klassieker Oliver! Een musical voor jong en oud, waarin de tragiek en de luchtige humor hand in hand gaan. Deze musical stond al een tijd op het verlanglijstje, maar nu is het dan zover! Vijf jaar na onze opvoering van Ciske de Rat zal het podium ook in 2020 weer een stuk voller staan, aangezien onze cast opnieuw zal worden aangevuld met regionaal jong talent; de weeshuiskinderen en straatschoffies! 

Het verhaal
De musical is gebaseerd op het boek Oliver Twist van de bekende Engelse schrijver Charles Dickens. 
Oliver is een negenjarig jongetje dat opgroeit in een oud, somber weeshuis in het negentiende-eeuwse Londen. In dat weeshuis zwaait de tirannieke Mister Bumble de scepter. Op een dag komt Oliver op het onzalige idee om meer pap te vragen aan Mister Bumble. Woedend beslist Mister Bumble om Oliver te verkopen aan de begrafenisondernemer, M. Sowerberry. Oliver moet daar gaan werken. Na een ruzie met M. Sowerberry besluit hij te ontsnappen en doolt een tijdje door de Londense straten, tot hij “The Artful Dodger” ontmoet. Deze weet Oliver te overtuigen om mee te gaan naar het “hol van Fagin” dat in de riolen van Londen ligt. Fagin is een boef die kinderen opleidt tot zakkenrollers. In ruil voor het gestolen geld biedt hij hen onderdak. Zal het Oliver lukken om aan deze hebzuchtige man te ontkomen? 

Nieuwe muzikaal leider

We trappen dit seizoen af met een nieuwe muzikaal leider. Thijs van Gurp neemt het dirigeerstokje over van Pieter-Jan van den Berg. Hij valt met zijn neus in de boter want hij mag meteen met de BOV-ers én een dubbele kindercast aan de slag! Dat in combinatie met vernieuwde en deels herschreven arrangementen maakt het een mooie vuurdoop!

Ons nieuwe beeldmerk voor de komende productie, gemaakt door Zijn Ontwerp!