De temperatuur zakt, de dagen worden korter en de open haard gaat weer aan. De winter is in aantocht, en daarmee ook de gezellige feestdagen! We zijn daarom druk bezig om ons kerstrepertoire op te frissen, zodat wij uw kerst-event kunnen opluisteren!

Met klassiekers als “Let it snow”, “Last Christmas” en “Jingle Bells” en vele andere sfeervolle kerstliederen geven wij met ons BOV Kerstkoor uw kerstfeest het sfeertje dat het nodig heeft. We treden op in verzorgingstehuizen, verpleeghuizen, restaurants of tijdens kerstfeesten op het werk. Ook op de winkelvloer of in winkelcentra kunnen wij ons muzikale steentje bijdragen aan het ultieme kerstgevoel.

Wilt u ons boeken of eerst meer informatie? Neem dan contact op via kerstkoor@stichtingbov.nl.