Afgelopen zondag speelden we de laatste voorstelling van AIDA in onze thuisbasis Theater De Maagd. Aansluitend genoten we van de traditionele nazit in restaurant De Teerkamer. Deze maandag waren onze technici al weer vroeg op de been om het decor en de laatste spullen uit het theater te halen. We kijken terug op een intensieve repetitieperiode en een prachtige reeks voorstellingen!

Dit alles hadden we nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder onze kanjers achter de schermen. De licht- en geluidstechnici, grimeurs, kapsters, kleedsters, rekwisiteurs, stagemanager, decor-/changementsploeg, piccolo’s, ehbo’ers, sportmasseur, theaterpersoneel, volgspotters, kortom: iedereen achter de schermen… allemaal zijn ze onmisbare schakels in de keten die de voorstelling maakt. Dankzij deze kanjers heeft u onze spelers en het orkest kunnen zien en horen stralen!
En bij dezen een enorm dankjewel aan iedereen van het thuisfront die onze mensen veel gemist hebben en voor hun steun in de afgelopen hectische periode.

Onze dank gaat ook uit naar ons grote aantal sponsoren, donateurs en vrienden. Bedankt voor het vertrouwen in onze vereniging dit jaar. Bekijk hier alle sponsoren van AIDA.

We zijn ontzettend dankbaar voor alle aandacht die er in de media is geschonken voor en tijdens de voorstellingen op tv, radio, in de kranten, op social media en op diverse websites.

En niet te vergeten: ons publiek! Wat fantastisch dat u in grote getale bent komen kijken. Dat resulteerde in een compleet uitverkochte reeks, nog voor de première! We hopen dat u heeft genoten en nog lang terug blijft denken aan AIDA.

Nu het doek gevallen is voor AIDA, sluiten we weer een periode af waarbij we helaas ook afscheid nemen van onze dirigent Pieter-Jan van den Berg.
In 2012 liep hij al mee met zijn voorganger Pierre van Broekhoven en vanaf 2014 tot en met 2019 was hij de muzikaal leider van Stichting BOV.

Daarnaast gaat Martin Hommel ons verlaten als productieleider, maar blijft hij bij de BOV. Hij zal zich bezig blijven houden met alle technische hoogstandjes achter de schermen.

Wij danken beide heren voor hun tomeloze inzet in de afgelopen jaren!