Van 14 t/m 25 maart 2024 staat Stichting BOV in theater De Maagd met de productie Evita. Om het 20-koppige live-orkest – dat tijdens de voorstellingen de muzikale begeleiding verzorgt – compleet te maken, zijn we op zoek naar een Accordeonist/Toetsenist.

We zoeken iemand die:

  • enthousiast is om in een musicalorkest te spelen;
  • speelt op D-niveau of conservatorium;
  • bekend is met Tango;
  • over de vaardigheid beschikt om ook enkele toetspartijen te spelen;
  • beschikbaar is op de 4 zondagochtenden van 18 februari t/m 10 maart 2024 voor de orkestrepetities;
  • beschikbaar is op 12, 13 en 14 maart (‘s avonds) voor generale repetities;
  • beschikbaar is voor 6 voorstellingen op 15 t/m 17 maart en 20 t/m 24 maart.

De orkestrepetities, generales en voorstellingen vinden plaats in Bergen op Zoom. Orkestleden ontvangen een vergoeding.

Geïnteresseerd? Stuur dan een korte motivatie en muzikaal cv vóór 15 december naar info@stichtingbov.nl Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die stellen via hetzelfde e-mailadres.

Over Stichting BOV

Stichting BOV, ooit begonnen als operettevereniging, is zeker bij het jongere publiek inmiddels vooral bekend vanwege de grote musicalproductie die wij jaarlijks ten tonele brengen. Voor onze producties Petticoat (2016), The Wiz (2017), The Producers (2018) en AIDA (2019) hebben we de Amateur Musical Award voor ‘Beste Musical’ in ontvangst mogen nemen. Jaarlijks laten we in theater De Maagd in Bergen op Zoom zo’n vierduizend bezoekers genieten van musicaltheater op het hoogste amateurniveau.

Na het succes van de komische Broadway-productie The Addams Family brengen we in 2024 een echte musicalklassieker naar theater De Maagd: Evita. Een iconische productie die past bij een bijzonder jaar: in 2024 bestaat de BOV namelijk 70 jaar!

Over Evita

Evita vertelt het leven van Eva Duarte. Een jonge, ambitieuze vrouw die het van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië schopt. Geliefd door haar volk, gehaat door de elite van haar land en tot op de dag van vandaag een omstreden persoonlijkheid. Een waargebeurd verhaal over liefde, ambitie, rijkdom en macht verteld op de meeslepende muziek van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.