Stichting BOV presenteert in 2023: The Addams Family

15 t/m 24 maart 2024
Theater De Maagd Bergen op Zoom

‘Evita’ wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Hoofdsponsor:

Diamanten sponsoren

Jubileumsponsor

Rabobank en Stichting BOV stellen 175 musicalkaarten ter beschikking voor gezinnen met een kleine beurs

Ter gelegenheid van hun beider jubileum hebben Rabobank en Stichting BOV de handen ineen geslagen. Samen stellen zij in totaal 175 kaarten voor de musicalvoorstellingen van de BOV en Young BOV in 2024 beschikbaar aan gezinnen met een kleine beurs.

Young BOV op weg naar Viva Los Musicales: “Ze werken er keihard voor”

Vrijdagavond 23 februari was een afvaardiging van Young BOV te gast in het radioprogramma Spotlight op ZuidWest FM. Presentator Mario Egthuijsen beloofde om de zaterdag erna bij de repetitie te komen kijken en zo geschiedde. Zijn verslag van een swingende familiemusical in wording.

Kennismaken met Marleen: de nieuwe choreografe van de BOV

Sinds de start van het seizoen 2023-2024 staat er met Marleen de Vries een nieuwe choreografe voor de groep. Marleen nam het stokje over van Greetje Dietvorst die, na tien jaar de vaste choreografe te zijn geweest, na The Addams Family afscheid nam. De eerste maanden zitten erop, het aftellen naar de voorstellingen van Evita is begonnen. Een mooi moment om nader kennis te maken en te vragen hoe Marleen haar eerste periode bij de BOV heeft ervaren.

Bezoek onze webwinkel:

Steun onze productie ‘Evita’ door producten te bestellen in onze webwinkel.
Geheel in het thema van de voorstelling verkopen we de wijnen ‘Evino Tinto’ en ‘Evino Rosa’. In de regio Bergen op Zoom gratis thuisbezorgd!

Word Vriend Van

Word een Vriend Van de BOV en profiteer ieder jaar van vele extra’s, waaronder korting op de voorstelling!