Steun de BOV

Om ieder jaar onze musical op de planken te brengen is geld nodig en dat kan niet zonder de sponsoren en acties.

Alle kleine beetjes helpen en soms is het makkelijker om iets bij te dragen dan het lijkt. Kijk hieronder in de diverse sponsoracties hoe je zelf een bijdrage kunt leveren aan onze productie AIDA.

Kom naar het Shoeby-event!

Op donderdag 28 maart organiseert Shoeby Steenbergen samen met Stichting BOV een kortingsevenement van 18:30 – 21:00. U krijgt 10% korting op het assortiment en 10% van de opbrengst gaat naar de BOV.

Er zijn Bubbels en Bites zijn aanwezig! En wij zelf zijn er natuurlijk ook bij!
En nog veel meer, maar dat verklappen wij nog niet!

Meer informatie vind je op onze Facebook-pagina.

Kom naar de dans-workshop op 30 maart

BOV-lid Monique de Groot geeft op 30 maart een dansworkshop modern & musical in het Facilitair Bedrijf, Bergen op Zoom.

Waar?: Artilleriezaal Blokstallen 3, Bergen op Zoom
Wanneer?: Zaterdag 30 maart
Hoe laat?:

• Modern: 16:00 -16:45
  • Show/Musical: 16:45 – 17:30

Kosten?:  € 5,- pp per workshop, beide workshops voor € 7,50 pp (contant meenemen)

De opbrengst van de workshops gaat naar de BOV. Iedereen (12+) is van harte welkom!
In de workshops leer je enkele danstechnieken en krijg je een stukje choreo aangeleerd. Danservaring is geen must!

Voor aanmelden of vragen mail naar info@sjappoo.nl!

Giga Hollands XXL

Een week na onze voorstellingen organiseren we dit knallende Hollandse feest in Café ‘t Slik, Bergen op Zoom! Hou je van Nederlandstalige nummers en van een goed feestje? Vier het dan samen met ons op vrijdag 19 april. En het mooie is: de entree is gratis.

Wat je precies die avond kunt verwachten maken we later nog bekend. Geef je op in het Facebook-evenement om op de hoogte te blijven.

Bestel online via SponsorKliks

Wanneer je iets online koopt, een vakantie boekt of een (zorg)verzekering afsluit, kan het goed zijn dat je de BOV kunt helpen via SponsorKliks.

Hoe werkt het?

Of download de handige plugin voor Google Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/bov-sponsorkliks/ekdificedgonaiampiekkdgheogdkeme
Dan word je er automatisch aan herinnerd wanneer je de BOV kunt steunen.

Word Vriend Van

Word een Vriend Van de BOV en profiteer ieder jaar van vele extra’s, waaronder korting op de voorstelling!